O nas, naša vizija in poslanstvo

Naša vizija je biti zanesljiv in agilen partner pri načrtovanju, organiziranju in vodenju projektov. Naše poslanstvo pa svetovanje in pomoč pri projektnem delu in promocija IKT projektnega menedžmenta kot član strokovnega odbora slovenskega združenja za projektni menedžment.

SKUPAJ S PARTNERJI

Že od 90-tih let naprej namenjamo svoje znanje in izkušnje načrtovanju in razvoju informacijskih rešitev ter vodenju projektov in projektnemu menedžmentu.

NAŠE VREDNOTE

Spoštujemo vas in skupaj z vami iščemo različne pristope k reševanju problemov. Smo odgovorni za naše delo in zavezani vam, razvoju informacijskih rešitev in izobraževanju.

CERTIFICIRANA ZNANJA

Smo člani slovenskega združenja za projektni menedžememnt in imamo certificirano znanje in kompetence iz projektnega menedžementa v okviru IPMA certifikacijskega programa.

DRUGI O NAS

"Mitja is a very knowledgeable, and very professional person. A great project manager!"
Štefan Furlan, Director at Viewly Inc & Dodona Analytics

Na kratko...

Mitja Kovačič je diplomiral na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru, nato pa zaključil podiplomski specialistični študij na Fakulteti za organizacijske vede s področja organizacije in managementa informacijskih sistemov. Od leta 1987 se ukvarja z računalništvom in informatiko v zadnjih petnajstih letih pa z menedžmentom informacijskih sistemov in projektnim menedžmentom. Leta je opravljal tudi vodstvena dela v službi za informatiko. Vodi IT projekte informatizacije poslovnih procesov in elektronskega poslovanja ter projekte upravljanja s tveganji, uvajanja sistema informacijske varnosti ter upravljanja neprekinjenega poslovanja.


Zakaj izbrati nas?

Za nami je že več kot 25 let načrtovanja in razvoja računalniških aplikacij ter 15 let vodenja projektov.