Digitalizacija po meri

Skupaj s partnerji ponujamo paket rešitev in storitev (projektov) digitalne transformacije od prvih korakov do celovitega digitalnega poslovanja organizacije.


Digitalna strategija

V okviru DIH - Digitalno inovativno stičišče Slovenije za vas pripravimo digitalno strategijo, ki obsega obravnav vseh področij digitalne transformacije vašega podjetja.


Digitalni marketing

Najhitreje razvijajoče se področje marketinga (trženja) in poslovanja. Gre za oglaševanje izdelkov in storitev preko digitalnih medijev. Vključuje uporabo kanalov, ki omogočajo analizo kampanj in ponujajo razumevanje učinkovitosti kampanije.


Upravljanje odnosov s strankami

Želite imeti popoln pregled nad vašimi strankami? Na enem mestu lahko vodite vse podatke o vaših strankah, njihovih kontaktih in vso korenspodenco z njimi. Analitična orodja v okviru CMS omogočajo 360 stopinjski pregled na stranko. Nobena prodajna priložnost ne ostane brez obravnave.


Spletna prodaja in vodenje naročil

Danes je na spletu vedno več priložnosti za prodajo. Spletne trgovine imajo vedno večji delež prodaje v globalnem prostoru. Vzpostavite lastno spletno trgovino in poskrbite, da nobeno naročilo ne bo hitro obdelano. Poskrbite, da način plačila ne predtavlja omejitev vaše trgovine.


Digitalno anketiranje

Povpratna informacija vaših kupcev in naročnikov storitev je ključnega pomena za rast, izboljšanje in dvig konkurenčnosti podjetja. Analitično orodje v oviru ankeze pa omogoča grafičnen pregled rezultatov.


Dvig digitalnih kompetenc

V okviru DIH - Digitalno inovativno stičišče Slovenije, izvajamo usposabljanje - program Menedžment projektov digitalizacije. Pomagamo spoznati pristop k izvedbi projektom digitalizacije.


Večjezična spletna stran

Spletna vizitka v slovenskem jeziku vedno ni dovolj. Za delovanje v regiji in globalno potrebujemo večjezično spletišče ali spletni portal. Ta poleg identifikacije in avtentikacije uporabnikov omogoča digitalno izvajanje vaših procesov in storitev.


Vodenje podopre uporabnikom

Uporabniki so vedno na prvem mestu in morajo biti deležni učinkovite podpore. Dnevno podajo veliko število zahtev, ki jih je potrebno obdelati. Hiter odziv in učinkovito vodenje teh zahtev na enem mesto je jamstvo, da bo vsak uporabnik zadovlojen z našim delom.


Digitalno upravljanje sredstev podjetja

Vsako podjetje razpolaga z različnimi skupinami sredstev. Vodite kataloge izdelkov in storitev, podatke o opremi in kadrovske ter finančne podatke (računi, dobavnice, naročilnice) na enoten in učinkovit način. Povežite tak register z drugimi rešitvami digitalizacije.